Osta Apcalis SX verkossa Impotenssin hoitoon

Apcalis SX on tehokas lääke erektiohäiriöiden hoitoon. Se sisältää vaikuttavana aineena tadalafiilia, joka on fosfodiesteraasi tyyppi 5:n (PDE 5) selektiivinen estäjä.

Kun seksuaalinen stimulaatio aiheuttaa paikallisen typpioksidin vapautumisen, Apcalis SX:n PDE 5:n esto lisää cGMP:n tasoja peniksen kavernorungossa. Näin valtimoiden sileät lihakset rentoutuvat ja veri virtaa peniksen kudoksiin, jotka aiheuttavat erektioita.

Apcalis SX parantaa erektiota ja mahdollistaa onnistuneen yhdynnän. Lääkkeen on kliinisesti todistettu toimivan jopa 36 tuntia.

Annostus ja suunta

Tätä lääkettä myydään ilman reseptiä, mutta sitä ei saa käyttää kysymättä ensin lääkäriltäsi. Apcalis SX:n ottamisen jälkeen vaikutus voidaan saavuttaa 30 minuutista tuntiin ja se kestää jopa 36 tuntia. Apcalis SX on saatavana 20 mg:n annoksena. Suositeltu annos on enintään yksi 20 mg:n pilleri päivässä.

Varotoimet

Vältä greippimehun ja alkoholijuomien juomista sekä tupakan käyttöä, jos käytät Apcalis SX -valmistetta. Tupakan käyttö yhdessä Apcalis SX:n kanssa voi aiheuttaa tilan nimeltä NAION (äkillinen näköhermoon liittyvä näön menetys).

Kerro lääkärillesi ennen Apcalis SX:n käyttöä, jos sinulla on epänormaali penis, mukaan lukien kaareva penis ja peniksen synnynnäiset epämuodostumat, tai sinulla on aiemmin ollut sepelvaltimotauti, rytmihäiriö, angina pectoris, sydänkohtaus tai sydämen vajaatoiminta, verenpainetauti tai verenpainetauti, verenvuototauti, vatsahaava, diabetes, hyperlipidemia (lipidien liiallinen määrä veressä), sirppisoluanemia, maksan tai munuaisten vajaatoiminta.

Vasta-aiheet

Apcalis SX:ää ei saa käyttää potilaille, jotka käyttävät minkäänlaisia orgaanisia nitraatteja joko säännöllisesti ja/tai ajoittain, koska se voi voimistaa nitraattien verenpainetta alentavaa vaikutusta.
Mahdollinen haittavaikutus

Apcalis SX Oral Jellyn tavallisimpia haittavaikutuksia ovat kasvojen punoitus (punoitus), päänsärky, vatsavaivat, ripuli, flunssan kaltaiset oireet ja pahoinvointi. Harvinaisemmissa tapauksissa voi esiintyä matalaa verenpainetta, näön hämärtymistä, värinäön muutoksia ja epänormaalia siemensyöksyä.

Pitkittynyt erektio tai priapismi (yli 6 tuntia kestävä kivulias erektio) ovat myös mahdollisia. Jos erektio kestää yli 4 tuntia, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, sillä se voi vahingoittaa penistäsi pysyvästi. Sydänongelmien pahenemista raportoitiin potilailla, joilla oli jo ennestään sydänsairaus ja jotka käyttivät Apcalis SX:ää.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Samanaikainen käyttö orgaanisia nitraatteja sisältävien lääkkeiden kanssa voi aiheuttaa vakavaa hypotensiota, joka on vaarallista joissakin tapauksissa.

Vältä Apcalis SX:n ottamista sellaisten lääkkeiden kanssa kuin erytrityylitetrannitraatti, isosorbididinitraatti, isosorbidimononitraatti, nitroglyseriini, pentaerytritolitetranitraatti.

Apcalis SX:n pitoisuuksia ja toksisuutta lisäävät erytromysiini, ketokonatsoli (Nizoral), itrakonatsoli (Sporanox), indinaviiri (Crixivan) ja ritonaviiri (Norvir).

Kerro lääkärillesi, jos käytät atatsanaviiria, bunatsosiinia, klaritromysiiniä, doksatsosiinia, erytromysiiniä, indinaviiria, itrakonatsolia, ketokonatsolia, moksisilliittia, nefatsodonia, nelfinaviiria, fenoksibentsamiinia, fentolamiinia, pratsosiinia, sakinaviiria, telitromysiiniä, teratsosiinia, trimatsosiinia, urapidiilia, sillä Apcalis SX -annostasi saatetaan joutua korjaamaan.

Unohtunut annos

Lääkitys otetaan tarvittaessa. Älä koskaan ylitä suositeltua annosta.

Yliannostus

Haittavaikutusten paheneminen voi olla yliannostuksen oireita. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos uskot ottaneesi liikaa tätä lääkettä.

Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä, lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa, kosteudelta ja auringonvalolta suojattuna.